چهارسوی تبلیغات
این برنامه را نصب کن !

شیرینی زبان با خمیر هزارلا

مواد لازم برای ۱۵ تا ۲۰ شیرینی: *خمیرهزارلا آماده: ۵۰۰ گرم *کنجد یا پودر نارگیل برای تزئین: به مقدار لازم مواد لازم برای شهد: شکر: ۳۰۰ گرم آب: ۱۰۰ گرم زعفران دم کرده: ۱ قاشق چایخوری هل: ۲/۱ قاشق چایخوری آبلیمو: ۱ قطره

 

مواد لازم برای ۱۵ تا ۲۰ شیرینی:
*خمیرهزارلا آماده: ۵۰۰ گرم
*کنجد یا پودر نارگیل برای تزئین: به مقدار لازم


مواد لازم برای شهد:
شکر: ۳۰۰ گرم
آب: ۱۰۰ گرم
زعفران دم کرده: ۱ قاشق چایخوری
هل: ۲/۱ قاشق چایخوری
آبلیمو: ۱ قطره

طرز تهیه:

مرحله ۱ – قبل از هر کار شهد را به این ترتیب آماده کنید: شکر و آب را روی حرارت گذاشته تا شکر کاملا حل شود، سپس زعفران دم رده و هل را افزوده و حدود ۱۰ دقیقه زمان دهید تا شربت غلیظ شود، حال گلاب را اضافه کرده و ۱ دقیقه دیگر حرارت دهید، بعد از روی حرارت برداشته یک قطره آبلیمو افزوده و بگذارید تا شهد سرد شود.

مرحله ۲ – خمیر آماده را به قطر ۱ سانتیمتر باز کرده و با قالب مخصوص زبان آنرا قالب زده، سپس یک برش طولی و عمیق وسط آن ایجاد کرده، مقداری شهد روی آنها داده و در فر ۲۰۰ درجه سانتیگراد که از قبل گرم کرده اید به مدت ۱۰ تا ۱۲ دقیقه قرار دهید تا شیرینی کاملا پف کند. برای اینکه روی شیرینی طلائی شود از گریل استفاده کنید.

مرحله ۳ – وقتی شیرینی ها آماده شد، اجازه دهید از گرمای آن کمی کاسته شود و دوباره شهد را روی آنها بریزید، اینکار را بعد از چند دقیقه دوباره تکرار کرده و در انتها با کنجد یا پودر نارگیل تزئین کنید.

نکات

خمیر هزارلا آماده را از قنادی ها یا قسمت فروش وسایل یخ زده می توانید تهیه کنید.

خمیر این شیرینی باید تا زمانیکه همه وسایل مورد نیاز شیرینی را آماده نکرده اید در یخچال نگهداری شود.

در صورتیکه قالب در دسترس ندارید از کاتر آشپزخانه استفاده کرده و یا با چاقو شکل مورد نظر را درآورید.

زعفران و هل در شهد اختیاری می باشد.

بجای شهد از چند قاشق عسل که با کمی آب رقیق تز شده و با زعفران مخلوط کرده اید، می توان استفاده کرد

مطالب مرتبط
    تنظیمات
    این پرونده را به اشتراک بگذارید :
    Facebook Twitter Google LinkedIn
    برچسب ها

    یادداشت کاربران
    درج یک یادداشت :
    نام کاربری :

    پست الکترونیکی :
    وب :
    یادداشت :
    کد امنیتی :
    6 + 5 = ?

    ورود

    ثبت نام