خورش کاری(هندی)
مواد لازم خورش کاری(هندی) : سینه مرغ= 1 عدد کامل پیاز= 2 عدد متوسط خامه= 50 گرم آرد= 3 قاشق غذا خوری نمک و فلفل و زرد چوبه= به میزان دلخواه ادویه کاری= 2 قاشق مربا خوری کره= 50 گرم روغن= 2 قاشق غذا خوری سیب زمینی= 2 عدد متوسط
خورش کاری هندی
نه مرغ= 1 عدد کامل
پیاز= 2 عدد متوسط
خامه= 50 گرم
آرد= 3 قاشق غذا خوری
نمک و فلفل و زرد چوبه= به میزان دلخواه
ادویه کاری= 2 قاشق مربا خوری
کره= 50 گرم
روغن= 2 قاشق غذا خوری
سیب زمینی= 2 عدد متوسط
خورش کاری(هندی) :طرز تهیه:
ابتدا مرغها را تکه تکه کرده به اندازه های مساوی و آنهارا با یک عددپیاز و زرد چوبه بگذارید نیم پز شوند .(با 2 لیوان آب) سپس پیاز بعدی را نگینی کرده با کره و روغن سرخ کرده فقط تا حدی که پیاز نرم شود آرد را در کره و پیاز ریخته تا کمی سرخ شود بعد کاری وفلفل را به آن اضافه کرده با 5/1 لیوان آب کاملا مخلوط میکنیم و بعد پیاز داخل مرغ را خارج کرده این مواد را به مرغ مان که نیم پز شده اضافه میکنیم .
سیب زمینی ها را هم خورد کرده به اندازه 4 سانتی و مکعبی و داخل مرغ میکنیم و اجازه میدهیم غذا جا بیفتد . بعد گاز را خاموش میکنیم اجازه میدهیم یه کم از گرمای آن کم شود بعد خامه را اضافه میکنیم . این غذا را حتما باید با برنج سرو شود . و یک غذای هندی است و بسیار خوش طعم برای کسانی که غذا های ادویه دار و تند دوست دارند
منبعwww.iranisalam.com:
مطالب مرتبط