خورش كرفس
مواد لازم خورش كرفس : روغن مایع= 100 گرم پیاز= یک عدد (150 گرم) گوشت گوسفند= 350 گرم زردچوبه= 1 قاشق چایخوری فلفل= 2/1 قاشق چایخوری رب گوجه فرنگی= 1 قاشق چایخوری چاشنی خورشت مگی= یک بسته آب= یک لیتر کرفس پاک کرده= 450 گرم سبزی (نعناع، جعفری و برگ کرفس)=150 گرم نمک= 1 قاشق چایخوری آبغوره= 2/1 پیمانه (70 میلی لیتر)
خورش كرفس
مواد لازم خورش كرفس :
روغن مایع= 100 گرم
پیاز= یک عدد (150 گرم)
گوشت گوسفند= 350 گرم
زردچوبه= 1 قاشق چایخوری
فلفل= 2/1 قاشق چایخوری
رب گوجه فرنگی= 1 قاشق چایخوری
چاشنی خورشت مگی= یک بسته
آب= یک لیتر
کرفس پاک کرده= 450 گرم
سبزی (نعناع، جعفری و برگ کرفس)=150 گرم
نمک= 1 قاشق چایخوری
آبغوره= 2/1 پیمانه (70 میلی لیتر)
طرز تهیه خورش كرفس :
روغن را حرارت داده و پیاز ریز خرد شده را در روغن تفت دهید تا طلایی شود
گوشت را به قطعات متوسط برش داده و با پیاز 5 دقیقه تف دهید
زردچوبه، فلفل و رب گوجه فرنگی را اضافه کنید.
چاشنی خورشت مگی را اضافه کنید.
آب را افزوده و 2-1 ساعت حرارت دهید.
کرفس را شسته و به قطعات بزرگ برش دهید
سبزی را شسته، آبکش کرده و به قطعات بسیار ریز خرد کنید.
کرفس و سبزی را در روغن 6-5 دقیقه تفت دهید و به بقیه مواد اضافه کنید.
خورشت را بچشید و در صورت نیاز نمک اضافه کنید.
آبغوره را اضافه کنید.
اجازه دهید خورشت بجوشد تا به خوبی جا بیافتد
منبع/www.iranisalam.com:
مطالب مرتبط