چهارسوی تبلیغات
این برنامه را نصب کن !

خورش گل کلم

مواد لازم خورش گل کلم : گوشت ماهیچه یا سردست=500 گرم بدون استخوان یا 750 گرم با استخوان پیاز سرخ کرده=3 قاشق سوپخوری گل کلم متوسط=1 عدد(در حدود یک کیلو گرم) آبلیمو=3 تا 4 قاشق سوپخوری شکر=1 تا 2 قاشق سوپخوری زعفران سائیده=1 قاشق چاشخوری(یا رب گوجه فرنگی یک قاشق سوپخوری) نمک و فلفل=بقدر کافی

خورش گل کلم

مواد لازم خورش گل کلم :

گوشت ماهیچه یا سردست=500 گرم بدون استخوان یا 750 گرم با استخوان
پیاز سرخ کرده=3 قاشق سوپخوری
گل کلم متوسط=1 عدد(در حدود یک کیلو گرم)
آبلیمو=3 تا 4 قاشق سوپخوری
شکر=1 تا 2 قاشق سوپخوری
زعفران سائیده=1 قاشق چاشخوری(یا رب گوجه فرنگی یک قاشق سوپخوری)
نمک و فلفل=بقدر کافی



طرز تهیه خورش گل کلم:

گوشت را به قطعات کوچک به اندازه یک گردو خرد کرده،می شوئیم؛سپس آن را با پیاز سرخ کرده، در ظرف مناسبی می ریزیم و در ظرف را بسته روی حرارت ملایم قرار می دهیم. گاهی آنرا بهم می زنیم تا آب گوشت کشیده شود.

2 لیوان آب داخل گوشت ریخته، صبر می کنیم تا گوشت بپزد. در صورتی که آب گوشت کشیده شد و به اندازه کافی پخته نشد،به آن کمی آب گرم اضافه می نماییم. شکر و آبلیمو و زعفران حل شده در آب جوش و یا رب گوجه فرنگی و قدری نمک و فلفل به گوشت می زنیم. گلهای کلم را به قطعات کوچک و به اندازه یک گردو خرد می کنیم. بعد آنها را شسته،داخل گوشت می ریزیم و بهم می زنیم. در ظرف را می گذاریم تا گلهای کلم با حرارت ملایم بپزد. چاشنی و نمک آن را چشیده،اندازه می کنیم. یعنی هر کس مطابق میل خود می تواند این خورش را ترش و شیرین کند؛و آبلیمو و شکر آن را کم و زیاد نماید. خورش بعد از پختن نباید زیاد آب داشته باشد و کلمها زیاد پخته و له شوند

منبع/www.iranisalam.com:

مطالب مرتبط
    تنظیمات
    این پرونده را به اشتراک بگذارید :
    Facebook Twitter Google LinkedIn
    برچسب ها

    یادداشت کاربران
    درج یک یادداشت :
    نام کاربری :

    پست الکترونیکی :
    وب :
    یادداشت :
    کد امنیتی :
    6 + 3 = ?

    ورود

    ثبت نام