چهارسوی تبلیغات
این برنامه را نصب کن !

خورش هویج (ترکی)

مواد لازم خورش هویج (ترکی) : هویج خلال شده = یک کیلو گوشت ماهیچه = نیم کیلو پیاز =یک عدد گوجه فرنگی =3 الی 4 عدد لیمو عمانی =دو الی 3 عدد آب گوشت =یک لیوان و نیم نمک، فلفل، زردچوبه، دارچین، زعفران=به مقدار لازم روغن مایع = به اندازه کافی

خورش هویج ترکی

مواد لازم خورش هویج (ترکی) :

هویج خلال شده = یک کیلو
گوشت ماهیچه = نیم کیلو
پیاز =یک عدد
گوجه فرنگی =3 الی 4 عدد
لیمو عمانی =دو الی 3 عدد
آب گوشت =یک لیوان و نیم
نمک، فلفل، زردچوبه، دارچین، زعفران=به مقدار لازم
روغن مایع = به اندازه کافی

طرز تهیه خورش هویج (ترکی):

هویج را به شکل خلالی (باریک در یک اندازه)خورده کرده یکدست سرخ مینماییم تاطلایی شود. سپس پیاز را خورد کرده را باگوشت (تکه های درشت) تف میدهیم و ادویه جات را داخل مواد ریخته با آب میگذاریم تا پخته شود. گوجه فرنگیها رابه صورت حلقه حلقه بریده و دور روی آنرا سرخ میکنیم.

بعد از آماده شدن مواد درون یک ظرف پیرکس آب گوشت، لیمو عمانی خرده شده و زعفران آب کرده را ریخته سپس تکه های گوشت، هویج و گوجه فرنگی را بطور جداگانه درون ظرف قرار میدهیم. سپس درب ظرف را گذاشته با شعله کم به مدت 10 دقیقه میگذاریم تا خوب جا بیفتد

منبع//www.iranisalam.com:

مطالب مرتبط
    تنظیمات
    این پرونده را به اشتراک بگذارید :
    Facebook Twitter Google LinkedIn
    برچسب ها

    یادداشت کاربران
    درج یک یادداشت :
    نام کاربری :

    پست الکترونیکی :
    وب :
    یادداشت :
    کد امنیتی :
    4 + 4 = ?

    ورود

    ثبت نام