چهارسوی تبلیغات
این برنامه را نصب کن !

خورش به

مواد لازم خورش به : برای 5 نفر به= 4 عدد لپه=5/1 پیمانه گوشت خورشتی= 250 گرم(به میزان دلخواه) لیمو عمانی یا آلو خورشتی پیاز= دو عدد رب/نمک،فلفل،زردچوبه

خورش به

مواد لازم خورش به :
برای 5 نفر
به= 4 عدد
لپه=5/1 پیمانه
گوشت خورشتی= 250 گرم(به میزان دلخواه)
لیمو عمانی یا آلو خورشتی
پیاز= دو عدد
رب/نمک،فلفل،زردچوبه

طرز تهیه خورش به :

بهتر است از یک روز قبل لپه رابخیسانیم.
ابتدا پیاز ها را نگینی خرد کرده و تفت می دهیم ،بعد از اینکه کمی طلایی شد گوشت را نیز اضافه کرده و زردچوبه را هم اضافه کرده گوشت را هم تقت می دهیم.(برای طعم مطبوع تر غذا)در ظرفی جدالپه را تفت می دهیم حدود 10دقیقه سپس رب را اضافه کرده و مجدد تفت می دهیم

کمی زردچوبه هم اضافه می کنیم و در نهایت مواد فوق را به مواد گوشتی اضافه می کنیم و به را نیز مربعی خرد کرده و اضافه می کنیم .در نهایت به خورش آب (گرم)اضافه کرده و صبر می کنیم تا خوب بپزد.پس از پخته شدن گوشت، نمک و لیمو یا آلو خورشتی را اضافه می کنیم و صبر می کنیم تا طعم آنها وارد خورش گردد، حدود 45 دقیقه.و حالا خورش خوشمزه شما آماده است

منبع//www.iranisalam.com:

مطالب مرتبط
    تنظیمات
    این پرونده را به اشتراک بگذارید :
    Facebook Twitter Google LinkedIn
    برچسب ها

    یادداشت کاربران
    درج یک یادداشت :
    نام کاربری :

    پست الکترونیکی :
    وب :
    یادداشت :
    کد امنیتی :
    6 + 7 = ?

    ورود

    ثبت نام