خمیر پیتزا

مواد لازم خمیر پیتزا : شیر = 1 پیمانه خمیر ترش = 1 قاشق سوپخوری یا بکینگ پودر یک قاشق مرباخوری روغن آبکرده یا روغن زیتون = 2/1 پیمانه آرد = به مقداری که مایه خمیر شده و به دست نچسبددر حدود 5/2 تا 3 پیمانه نمک = یک قاشق چایخوری

خمیر پیتزا

مواد لازم خمیر پیتزا :

شیر = 1 پیمانه
خمیر ترش = 1 قاشق سوپخوری یا بکینگ پودر یک قاشق مرباخوری
روغن آبکرده یا روغن زیتون = 2/1 پیمانه
آرد = به مقداری که مایه خمیر شده و به دست نچسبددر حدود 5/2 تا 3 پیمانه
نمک = یک قاشق چایخوری



طرز تهیه خمیر پیتزا :

خمير ترش و يا بكينگ پودر و نمك را در شير حل مي كنيم و روغن را به آن اضافه مي نمائيم و بتدريج آرد را مي ريزيم تا مايه بحدي خمير شود كه بدست نچسبد و سفت نباشد. خمير ترش و يا بكينگ پودر و نمك را در شير حل مي كنيم و روغن را به آن اضافه مي نمائيم و بتدريج آرد را مي ريزيم تا مايه بحدي خمير شود كه بدست نچسبد و زياد هم خشك و سفت نباشد. خمير را خوب ورز داده روي آن را مي پوشانيم تا يكي دو ساعت بماند و ور بيايد. با اين مقدار مواد در حدود نيم كيلو خمير پيتزا بدست مي آيد و براي دو پيتزا كافي است

منبع/www.iranisalam.com:


تصاویر این صفحه
تنظیمات

مطالب مرتبط


    این پرونده را به اشتراک بگزارید :

    Facebook Twitter Google LinkedIn

    برچسب ها

    خمیر پیتزا

    طرز تهیه خمیر پیتزا

    آموزش پخت پنیر پیتزا

    دستور پخت پنیر پیتزا


    یادداشت کاربران

    درج یک یادداشت :

    نام کاربری :
    پست الکترونیکی :
    وب :
    یادداشت :
    کد امنیتی :
    1 + 7 = ?