پیتزای مرغ
مواد لازم پیتزای مرغ : سینه مرغ خلال شده = 2 عدد پیازچه خرد شده = یک سوم پیمانه روغن زیتون = 3 قاشق سوپخوری زعفران حل شده = 3 قاشق سوپخوری قارچ خرد شده = یک دوم پیمانه فلفل دلمه ای قرمز خرد شده = 1 عدد جعفری خرد شده = یک چهارم پیمانه پنیر موزارلا و گودا = از هر کدام 150 گرم پودر آویشن و نمک و فلفل سیاه = به میزان کافی
پیتزای مرغ
مواد لازم پیتزای مرغ :
سینه مرغ خلال شده = 2 عدد
پیازچه خرد شده = یک سوم پیمانه
روغن زیتون = 3 قاشق سوپخوری
زعفران حل شده = 3 قاشق سوپخوری
قارچ خرد شده = یک دوم پیمانه
فلفل دلمه ای قرمز خرد شده = 1 عدد
جعفری خرد شده = یک چهارم پیمانه
پنیر موزارلا و گودا = از هر کدام 150 گرم
پودر آویشن و نمک و فلفل سیاه = به میزان کافی
مواد لازم برای خمیر پیتزای مرغ :
آرد = سه و یک سوم پیمانه
پودر خمیر ترش = یک و یک دوم قاشق چایخوری
نمک = یک دوم قاشق چایخوری
آب ولرم = یک و یک دوم پیمانه
روغن زیتون = 4 قاشق سوپخوری
پنیر گودا = 100 گرم
طرز تهیه خمیر پیتزای مرغ :
آب ولرم را با پودر خمیر ترش و نمک مخلوط کرده و با قاشق چوبی به هم می زنیم تا کاملا در آب حل شود.
بعد از 10 دقیقه آرد را اضافه کرده ورز می دهیم و روغن زیتون را نیز به تدریج به خمیر اضافه کرده و حدود 7 دقیقه آن را ورز می دهیم اگر خمیر به دست چسبید کمی آرد مازاد بر اندازه داده شده به آن اضافه می کنیم تا چسبندگی از بین برود . خمیر را به مدت 30 دقیقه در کاسه ای قرار داده و روی آن را با دستمال تمیزی می پوشانیم سپس پنیر رنده شده را به خمیر اضافه کرده ورز می دهیم تا کاملا با هم مخلوط شوند . به این ترتیب خمیر آماده پخت می باشد.
طرز تهیه مواد روی پیتزا پیتزای مرغ :
روغن زیتون را در تابه ریخته و آن را روی حرارت قرار می دهیم . سپس سینه مرغ و فلفل دلمه ای و پیازچه و قارچ و جعفری خرد شده و نمک و فلفل را به آن اضافه کرده تفت می دهیم . آنگاه روغن اضافی مواد را از ظرف خارج می کنیم . ظرف گردی را به قطر 28 سانتیمتر انتخاب می کنیم و کف آن را با روغن مایع به وسیله برس چرب کرده و خمیر پیتزا را در آن پهن می کنیم . سپس مواد را بر روی خمیر ریخته و در آخر پنیر را رنده کرده و همراه با پودر آویشن بر روی پیتزا می ریزیم . پیتزا را به مدت 10 دقیقه کف فر و 20 دقیقه در طبقه میانی فر قرار می دهیم تا پخته شود
منبع/www.iranisalam.com:
مطالب مرتبط