چهارسوی تبلیغات
این برنامه را نصب کن !

پيتزا با قارچ

مواد لازم پيتزا با قارچ : خمير پيتزا = به مقدار لازم قارچ= 100 گرم پياز ريز شده= يک قاشق سوپخوري پنير پيتزا = 25 گرم روغن مايع =3 قاشق سوپخوري فلفل دلمه اي = 1 عدد گوجه فرنگي = 2 عدد سس پيتزا = 3 قاشق سوپخوري ارگانو يا آويشن شيرازي = يک قاشق سوپخوري نمک و فلفل = به مقدار لازم

پيتزا با قارچ

مواد لازم پيتزا با قارچ :

خمير پيتزا = به مقدار لازم
قارچ= 100 گرم
پياز ريز شده= يک قاشق سوپخوري
پنير پيتزا = 25 گرم
روغن مايع =3 قاشق سوپخوري
فلفل دلمه اي = 1 عدد
گوجه فرنگي = 2 عدد
سس پيتزا = 3 قاشق سوپخوري
ارگانو يا آويشن شيرازي = يک قاشق سوپخوري
نمک و فلفل = به مقدار لازم



طرز تهیه پيتزا با قارچ :

كف ظرف را كمي چرب كرده و خمير پيتزا را در آن پهن کنيد . سس پيتزا را روي خمير بماليد و کمي روغن مايع روي آن بريزيد . فلفل دلمه اي و گوجه فرنگي را خرد کنيد. قارچ ها را نيز به شکل حلقه حلقه برش دهيد. پياز ، فلفل دلمه اي ، گوجه فرنگي و قارچ را روي خمير پيتزا بريزيد سپس آويشن را بر روي اين مواد بريزيد . بعد پنير پيتزا را رنده كرده روي مواد را كاملا با پنير بپوشانيد. البته بهتر است پنير پيتزا را در اواخر پخت، روي آن بريزيد تا پنير حالت کششي بيشتري داشته باشد. سيني را در وسط فري که قبلاً داغ شده قرار دهيد. درجه حرارت فر بايد 350 درجه فارنهايت باشد. پس از پخت و طلايي شدن سطح پيتزا آن را از فر خارج کرده و کمي سس پيتزا روي آن بريزيد

منبعwww.iranisalam.com:

مطالب مرتبط
    تنظیمات
    این پرونده را به اشتراک بگذارید :
    Facebook Twitter Google LinkedIn
    برچسب ها

    یادداشت کاربران
    درج یک یادداشت :
    نام کاربری :

    پست الکترونیکی :
    وب :
    یادداشت :
    کد امنیتی :
    7 + 1 = ?

    ورود

    ثبت نام