چهارسوی تبلیغات
این برنامه را نصب کن !

كباب جوجه تابه اي

مواد لازم كباب جوجه تابه اي: جوجه به وزن 750 گرم تا 1 كيلو :: 1 عدد روغن زيتون :: 2 قاشق سوپخوري آب ليمو :: 2 قاشق سوپخوري آب پياز رنده شده :: 2 قاشق سوپخوري نمك و فلفل :: به ميزان كافي زعفران حل شده :: به ميزان كافي

كباب جوجه تابه اي

مواد لازم كباب جوجه تابه اي:
جوجه به وزن 750 گرم تا 1 كيلو :: 1 عدد
روغن زيتون :: 2 قاشق سوپخوري
آب ليمو :: 2 قاشق سوپخوري
آب پياز رنده شده :: 2 قاشق سوپخوري
نمك و فلفل :: به ميزان كافي
زعفران حل شده :: به ميزان كافي

طرز تهیه كباب جوجه تابه اي :

جوجه را قطعه قطعه كرده استخوانهاي درشت آنرا مي گيريم . روغن زيتون ، آب ليمو و آب پياز را به همراه نمك و فلفل و زعفران حل شده در آبجوش را با هم مخلوط كرده و جوجه را در اين سس مي خوابانيم

بهتر است جوجه ها حداقل 1 تا 5/1 ساعت در اين سس بمانند قطعات جوجه ها را به سيخ هاي كوچك ( به طول 25 تا 30 سانتي متر ) مي كشيم . تابه چدني را مي گذاريم داغ شود و سيخ هاي كباب را يكي يكي در تابه قرار داده هر طرف سيخ كه برشته شد آنرا برگردانده سيخ ديگري را مي گذاريم تا كبابها آماده شود .بعد با همان سيخ ها در ديس قرار داده كمي كره را روي آن مي گذاريم يا با سس پياز و گوجه فرنگي مصرف مي نماييم

منبع//www.iranisalam.com:

مطالب مرتبط
    تنظیمات
    این پرونده را به اشتراک بگذارید :
    Facebook Twitter Google LinkedIn
    برچسب ها

    یادداشت کاربران
    درج یک یادداشت :
    نام کاربری :

    پست الکترونیکی :
    وب :
    یادداشت :
    کد امنیتی :
    7 + 5 = ?

    ورود

    ثبت نام