جوجه کباب بدون استخوان تابه ای
مواد لازم جوجه کباب بدون استخوان تابه ای : سینه مرغ بدنن استخوان 500 گرم زعفران حل شده 3 قاشق غذا خوری پیاز 1عدد فلفل دلمه سبز یک دوم پیمانه آرد ذرت یا آرد سفید 5-4 قاشق غذاخوری(برای غلطاندن مرغ) روغن مایع سرخ کردنی سیخ چوبی
جوجه کباب بدون استخوان تابه ای
مواد لازم جوجه کباب بدون استخوان تابه ای :
سینه مرغ بدنن استخوان 500 گرم
زعفران حل شده 3 قاشق غذا خوری
پیاز 1عدد
فلفل دلمه سبز یک دوم پیمانه
آرد ذرت یا آرد سفید 5-4 قاشق غذاخوری(برای غلطاندن مرغ)
روغن مایع سرخ کردنی
سیخ چوبی
طرز تهیه جوجه کباب بدون استخوان تابه ای :
سینه مرغ بدون استخوان را به صورت مستطیل بلند و باریک دو در هشت برش دهید. دو ساعت در مخلوط پیاز و فلفل دلمه بخوابانید. سپس هر تکه مرغ را در سیخ چوبی کشیده و نمک وفلفل زده، زعفران را روی آن بمالید و در آرد ذرت بغلطانید. در روغن داغ و زیاد سرخ کنید تا پخته و طلائی شود (حرارت را کم کنید تا مغز آن پخته شود) سپس در دیس بگذارید.می توان به دلخواه سس مخصوص جوجه کباب را روی آن با برس بمالید
منبع://www.iranisalam.com:
مطالب مرتبط تنظیمات
این پرونده را به اشتراک بگذارید :
برچسب ها
یادداشت کاربران
درج یک یادداشت :