چهارسوی تبلیغات
این برنامه را نصب کن !

كباب قارچ و فلفل

مواد لازم كباب قارچ و فلفل گوشت‌ فيله‌ گوساله :: 700 گرم پياز :: 4 عدد فلفل‌ دلمه‌اي‌ سبز :: 2 عدد گوجه‌ فرنگي :: 2 عدد قارچ‌ درشت‌ :: 4 عدد رب‌ گوجه :: 4 قاشق‌ سوپخوري‌ روغن‌ مايع :: مقداري‌ نمك‌ و فلفل :: به‌ ميزان‌ لازم‌

كباب قارچ و فلفل

مواد لازم كباب قارچ و فلفل

گوشت‌ فيله‌ گوساله :: 700 گرم
پياز :: 4 عدد
فلفل‌ دلمه‌اي‌ سبز :: 2 عدد
گوجه‌ فرنگي :: 2 عدد
قارچ‌ درشت‌ :: 4 عدد
رب‌ گوجه :: 4 قاشق‌ سوپخوري‌
روغن‌ مايع :: مقداري‌
نمك‌ و فلفل :: به‌ ميزان‌ لازم‌

طرز تهیه كباب قارچ و فلفل :

دو عدد از پيازها را با رنده‌ ريز كرده‌ و در تنظيف‌ ريخته‌ و فشار مي‌دهيم‌ تا آب‌ آن‌ گرفته‌ شود، سپس‌ گوشت‌ را به‌ قطعات‌ يك ‌دست‌ برش‌ داده‌ و به‌ مدت‌ 24 ساعت‌ در آب‌ و پياز بخوابانيد

.آن‌گاه‌ 2 عدد پياز ديگر، فلفل‌ دلمه‌اي‌ و گوجه‌ فرنگي‌ را به‌ قطعات‌ يك‌دست‌ برش‌ داده‌ و قارچ‌ را نيز از وسط دو نيم‌ كرده‌، قسمت‌ بالاي‌ فر را روي‌ آخرين‌ درجه‌ روشن‌ كرده‌ و برش‌هاي‌ گوشت‌، پياز، فلفل‌، گوجه‌ فرنگي‌ و قارچ‌ را به‌ ترتيب‌ به‌ چوب‌ كباب‌ چوبي‌ كشيده‌، كف‌ سيني‌ فر را با روغن‌ مايع‌ چرب‌ نموده‌، كباب‌ها را در سيني‌ قرار داده‌ و در پنجره‌ بالاي‌ فر مي‌گذاريم‌ تا يك‌ طرف‌ كباب‌ بپزد . بعد آن‌ را برگردانده‌ و طرف‌ ديگر را مي‌پزيم‌ . كمي‌ نمك‌ و فلفل‌ روي‌ كباب‌ مي‌پاشيم‌ و رب‌ گوجه‌ فرنگي‌ و كمي‌ نمك‌ و فلفل‌ را در مقداري‌ روغن‌ مايع‌ تفت‌ داده‌ و اندكي‌ آب‌ به‌ آن‌ اضافه‌ كرده‌ و مي‌گذاريم‌ چند جوش‌ بزند ، سپس‌ اين‌ مايع‌ را در اواخر پخت‌ كباب‌ روي‌ آن‌ ريخته‌ و بعد از 2دقيقه‌ از فر بيرون‌ مي‌آوريم

منبع//www.iranisalam.com/:

مطالب مرتبط
    تنظیمات
    این پرونده را به اشتراک بگذارید :
    Facebook Twitter Google LinkedIn
    برچسب ها

    یادداشت کاربران
    درج یک یادداشت :
    نام کاربری :

    پست الکترونیکی :
    وب :
    یادداشت :
    کد امنیتی :
    7 + 2 = ?

    ورود

    ثبت نام