چهارسوی تبلیغات
این برنامه را نصب کن !

شيريني پاي سيب

شيريني پاي سيب

مواد لازم داخل شيريني پاي سيب

سيب درختي = 2 عدد
كيوي = 1 عدد
شكر = 2 قاشق غذاخوري
زعفران = يک سوم قاشق چايخوري
وانيل = يک سوم قاشق چايخوري
دارچين = نصف قاشق چايخوري
گلاب = 4 قاشق غذاخوري
نشاسته = 1 قاشق غذاخوري
روغن مايع = 3 قاشق غذاخوري
آب = نصف پيمانه
پودر قند = 100 گرم

مواد لازم جهت تهيه خمير پاي سيب :

ماست = نصف پيمانه
روغن مايع = نصف پيمانه
آرد سفيد گندم = 5/2 پيمانه
پودر خمير ترش = نصف قاشق چايخوري
نمك = يک چهارم قاشق چايخوري
شكر = 1 قاشق چايخوري

طرز تهیه شيريني پاي سيب :

سيب و کيوي را پوست گرفته و رنده مي كنيم. نشاسته را در آب سرد حل مي کنيم و همراه با سيب و کيوي رنده شده حدود 10 دقيقه مي پزيم تا آب آن كاملا تبخير شود. سپس دارچين، وانيل، شكر، زعفران حل شده، گلاب و روغن مايع را به آن اضافه مي کنيم و کمي در روغن تفت مي دهيم. مواد را از روي حرارت بر مي داريم تا خنك شود و بتوانيم براي داخل خمير پاي از آن استفاده كنيم.

طرز تهيه خمير شيريني پاي سيب :


ابتدا براي درست كردن خمير، آرد سفيد را خوب الك مي كنيم. بعد کمي از آرد را با ماست و كمي روغن مايع مخلوط مي كنيم و با دستمان ورز مي دهيم. به تدريج آرد سفيد را اضافه نموده و طوري ورز مي دهيم كه خمير به دستمان نچسبد و همچنان نرم و لطيف باشد. پودر خمير ترش را با كمي آب گرم و شكر مخلوط مي كنيم و مي گذاريم حدود 15-10 دقيقه بماند تا عمل بيايد و پف كند ترجيحا جاي گرم باشد.
بعد از عمل آمدن خميرترش، كمي نمك به آن اضافه مي کنيم و با هم مخلوط مي كنيم و سپس به خمير اضافه مي كنيم. حدود 20 دقيقه خمير را ورز مي دهيم تا كاملا نرم شود و خوب عمل بيايد.

سپس خمير را در يک نايلون پيچيده و حدود چند ساعت در يخچال مي گذاريم بر روي تخته يا سيني كه آرد پاشيده ايم، خمير را پهن نموده و با وردنه باز مي كنيم تا صاف و نازك شود. سپس با دهانه استكان گرد قالب مي زنيم. بعد از موادي كه (در بالا) درست كرده ايم، کمي داخل خمير مي ريزيم روي آن را مي بنديم با قالب مورد نظر شكل مي دهيم .
از قبل روغن را در ظرفي كوچك گرم مي كنيم. بعد دو طرف پاي سيب ها را در روغن سرخ نموده و داخل توري مي گذاريم تا روغن اضافي آنها گرفته شود. بعد از خنك شدن شيريني ها، کمي پودر قند بر روي آنها مي پاشيم. در صورت تمايل مي توانيد از پودر پسته نيز استفاده كنيد و بعد سرو كنيد

منبعwww.iranisalam.com:


تنظیمات
مطالب مرتبط

یادداشت کاربران
درج یک یادداشت :
نام کاربری :

پست الکترونیکی :
وب :
یادداشت :
کد امنیتی :
3 + 2 = ?

ورود

ثبت نام