کیک نارگیلی

مواد لازم کیک نارگیلی : آرد = 5/1 لیوان شکر = 1 لیوان شیر خشک = شش قاشق غذاخوری آب = 1 لیوان تخم مرغ =3 عدد روغن = نصف لیوان وانیل = 1 قاشق مرباخوری پکینگ پودر =2 قاشق غذاخوری نارگیل = نصف لیوان

کیک نارگیلی

مواد لازم کیک نارگیلی :

آرد = 5/1 لیوان
شکر = 1 لیوان
شیر خشک = شش قاشق غذاخوری
آب = 1 لیوان
تخم مرغ =3 عدد
روغن = نصف لیوان
وانیل = 1 قاشق مرباخوری
پکینگ پودر =2 قاشق غذاخوری
نارگیل = نصف لیوان

طرز تهیه کیک نارگیلی :

روغن و شکر را خوب مخلوط می کنیم. سپس تخم مرغ و شیر را به آن اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم. آب و وانیل و سپس نارگیل را به آن اضافه میکنیم و خوب با هم مخلوط می کنیم در آخر آرد را با پکینگ پودر به مواد اضافه می کنیم و کمی هم می زنیم ظرف کیک مستطیل شکلی را بر می داریم و آن راچرب می کنیم و کمی آرد روی آن می پاشيم مواد را داخل ظرف کیک می ریزیم ظرف کیک را در فر که قبلا گرم کرده ایم به مدت 1 ساعت با درجه حرارت 160 درجه سانتیگراد می گذاریم

منبعwww.iranisalam.com:.


تصاویر این صفحه
تنظیمات

مطالب مرتبط


    این پرونده را به اشتراک بگزارید :

    Facebook Twitter Google Digg Reddit LinkedIn StumbleUpon Email

    برچسب ها

    کیک نارگیلی

    طرز تهیه کیک نارگیلی

    آموزش پخت کیک نارگیلی

    دستور پخت کیک نارگیلی


    یادداشت کاربران

    درج یک یادداشت :

    نام کاربری :
    پست الکترونیکی :
    وب :
    یادداشت :
    کد امنیتی :
    1 + 6 = ?