كرم دو رنگ

مواد لازم كرم دو رنگ : شیر =5/2 پیمانه شکر =1 پیمانه پودر کاکائو =2 قاشق غذا خوری زرده تخم مرغ =7 عدد خامه =300 گرم پودر ژلاتین = 2 قاشق مربا خوری وانیل = نصف قاشق چایخوری

كرم دو رنگ

مواد لازم كرم دو رنگ :

شیر =5/2 پیمانه
شکر =1 پیمانه
پودر کاکائو =2 قاشق غذا خوری
زرده تخم مرغ =7 عدد
خامه =300 گرم
پودر ژلاتین = 2 قاشق مربا خوری
وانیل = نصف قاشق چایخوری

طرز تهيه كرم دو رنگ :

ژلاتین را در اب سرد حل کنید و بر روی بخار آب قرار دهید تا مایع شفافی بدست آید . زرده ، شکر و وانیل را مخلوط می کنید و با هم زن آنقدر میزنید تا کرم رنگ شود . شیر را داغ میکنیم ( دقت کنید شیر نباید بجوشد) زرده ها و شکر مخلوط شده را با شیر گرم مخلوط می کنید. ژلاتين آماده را هم اضافه میکنید و مواد را خوب به هم میزنید. خامه را داخل ظرفی میریزید و کمی از مواد را داخل خامه میریزید و هم میزنید تا خامه یکدست شود و داخل کرم گلوله نماند. سپس خامه را به مواد قبلی اضافه میکنید نصف مواد را داخل ظرف مورد نظر میریزید (ظرفی که کرم با ان سرو میشود) و داخل فریزر قرار میدهید به مدت 15 دقیقه تا کرم خودش را بگیرد و حالت ژله مانند پیدا کند. در این فاصله پودر کاکائو را با کمی شیر مخلوط مي کنید و به باقی مانده مواد اضافه می کنید. مواد اول که خودش را گرفت مواد بعدی را با آن اضافه کنید. در فاصله ای که مواد اول داخل فریزر است مواد کاکائویی را گاهی هم بزنید تا مواد خودش را نگیرد بعد از اضافه کردن مواد دوم کرم را داخل یخچال به مدت 3 الی 4 ساعت قرار دهید. کرم اماده است این کرم فوق العاده خوشمزه میباشد

منبعwww.iranisalam.com:


تصاویر این صفحه
تنظیمات

مطالب مرتبط


    این پرونده را به اشتراک بگزارید :

    Facebook Twitter Google LinkedIn

    برچسب ها

    کرم دورنگ

    طرز تهیه کرم دورنگ

    آموزش پخت کرم دورنگ


    یادداشت کاربران

    درج یک یادداشت :

    نام کاربری :
    پست الکترونیکی :
    وب :
    یادداشت :
    کد امنیتی :
    4 + 6 = ?