چهارسوی تبلیغات
این برنامه را نصب کن !

اردور ژامبون مرغ و گوشت

مواد اولیه : ژامبون گوشت و مرغ از هر کدام 800 گرم هويج پخته شده و خیار شور از هر کدام 200 گرم كاهو 300 گرم لبو پخته شده و زیتون و نخود فرنگی از هر کدام 100 گرم

 اردور ژامبون مرغ و گوشت

مواد اولیه :
ژامبون گوشت و مرغ از هر کدام 800 گرم
هويج پخته شده و خیار شور از هر کدام 200 گرم
كاهو 300 گرم
لبو پخته شده و زیتون و نخود فرنگی از هر کدام 100 گرم



طرز تهيه:
ابتدا كاهوها را شسته و داخل سيني اردور بچينيد، سپس ژامبون‌ها را به شكل قيف بپيچيد و به صورت گل نيلوفر در ظرف اردور بر روي كاهوها قرار دهيد وسط ژامبون‌ها را با هويج پخته پر كرده و روي آنها را با زيتون نخود فرنگي و خيارشور تزيين كنيد. لبوهاي پخته را برش زده و در ظرف قرار دهيد. در انتها يك بوته كـــاهو را به صورت گل در وسط ظرف اردور بگذاريد. مي‌توانيد از اين اردور در مهمـــاني‌هاي نوروزي‌تان استفاده كنيد

منبع/www.sooran.com:.

مطالب مرتبط
    تنظیمات
    این پرونده را به اشتراک بگذارید :
    Facebook Twitter Google LinkedIn
    برچسب ها

    یادداشت کاربران
    درج یک یادداشت :
    نام کاربری :

    پست الکترونیکی :
    وب :
    یادداشت :
    کد امنیتی :
    1 + 2 = ?

    ورود

    ثبت نام