چهارسوی تبلیغات
این برنامه را نصب کن !

كيك دانماركي

كيك دانماركي

مواد لازم كيك دانماركي :

تخم مرغ = 6 عدد
شکر = 150 گرم
آرد = 150 گرم
بكينگ پودر = 1 قاشق مربا خوری
کاکائو = 1 قاشق مربا خوری
وانیل = 1 قاشق چایخوری
روغن مایع = یک چهارم پیمانه
خامه فرم گرفته

طرز تهیه كيك دانماركي :


تخم مرغ ها را هم زده تا حجم آن زیاد شود . شکر را به تدریج افزوده و خوب هم می زنیم. هم زن را خاموش کرده وانیل و کاکائو حل شده و روغن مایع را افزوده با قاشق هم زده و در آخر آرد و بکینگ پودر را در آن الک کرده و به آرامی مواد را مخلوط می کنیم . مایه را در قالب گرد با قطر 25 سانت ریخته و در طبقه دوم فر از پایین با درجه حرارت 180 درجه سانتی گراد به مدت 30 تا 45 دقیقه می پزیم. پس از پختن آن را بیرون آورده و بعد از سرد شدن از وسط به دو نیم کرده لای کیک را خامه فرم گرفته مالیده ، وسط کیک را با خامه بالا آورده شکلات باز شده را روی لایه بالایی کیک داده وبه 5 یا 6 برش مثلث آنرا تقسیم کرده و به شکل هرم روی قسمت زیرین چیده و با خامه فرم گرفته و میوه آنرا تزئین کنید

منبعwww.iranisalam.com:


تنظیمات
مطالب مرتبط

یادداشت کاربران
درج یک یادداشت :
نام کاربری :

پست الکترونیکی :
وب :
یادداشت :
کد امنیتی :
1 + 6 = ?

ورود

ثبت نام