کیک ویکتوریا یا کیک مارمالاد

مواد لازم کیک ویکتوریا یا کیک مارمالاد : کره = 175 گرم شکر = 175 گرم تخم مرغ = 3عدد آرد = 175 گرم بكينگ پودر = 2 قاشق غذا خوری آب ولرم = 2 قاشق غذا خوری نمک میوه = 2/1 قاشق چایخوری مارمالاد = 1 لیوان

کیک ویکتوریا یا کیک مارمالاد

مواد لازم کیک ویکتوریا یا کیک مارمالاد :

کره = 175 گرم
شکر = 175 گرم
تخم مرغ = 3عدد
آرد = 175 گرم
بكينگ پودر = 2 قاشق غذا خوری
آب ولرم = 2 قاشق غذا خوری
نمک میوه = 2/1 قاشق چایخوری
مارمالاد = 1 لیوان

طرز تهیه کیک ویکتوریا یا کیک مارمالاد :

کره و شکر را با همزن برقی هم بزنید تا پوک و سفید شود. تخم مرغها را دانه دانه اضافه کرده و خوب هم بزنید . آرد و بکینگ پودر و نمک میوه را الک کرده و به مایه بالا اضافه می کنیم. آب ولرم را ریخته و آهسته به شکل دایره وار هم بزنید. در دو قالب 20 سانتی کاغذ مومی انداخته وچرب کنید وکمی آرد بپاشید. زیادی آرد را خالی کنید. مایه را در دو قالب ریخته و در قسمت وسط فر با حرارت 350 فارنهایت یا 180 درجه سانتی گراد به مدت 30-20 دقیقه قرار داده تا کیک پخته وطلائی شود. پس از سرد شدن روی یک کیک مارمالاد دلخواه ریخته و کیک دیگر را روی آن بگذارید. می توان به دلخواه روی آن پودر قند یا خامه شیرین داد و یا مخلوطی از پودر قند و چند قاشق شیر مخلوط کرده و روی آن بمالیدو چند تكه گردو هم روی کیک بگذارید

منبع/www.iranisalam.com:


تصاویر این صفحه
تنظیمات

یادداشت کاربران

درج یک یادداشت :

نام کاربری :
پست الکترونیکی :
وب :
یادداشت :
کد امنیتی :
1 + 3 = ?