کیک برزیلی

مواد لازم کیک برزیلی : شکر = 200 گرم آرد = 250 گرم روغن یا کره = 150 گرم تخم مرغ = 6 عدد شیر = 1 فنجان کاکائو = 4 قاشق سوپ خوری بکینگ پودر = 2 قاشق مربا خوری وانیل = نصف قاشق چایخوری

کیک برزیلی

مواد لازم کیک برزیلی :

شکر = 200 گرم
آرد = 250 گرم
روغن یا کره = 150 گرم
تخم مرغ = 6 عدد
شیر = 1 فنجان
کاکائو = 4 قاشق سوپ خوری
بکینگ پودر = 2 قاشق مربا خوری
وانیل = نصف قاشق چایخوری

طرز تهیه کیک برزیلی :

ابتدا زرده ها و سفیده های تخم مرغ را جدا نموده و زرده ها و شکر و کره یا روغن را مخلوط کرده و آنقدر بزنید تا سفید شود سپس آرد و کاکائو را مخلوط کنید و آهسته به مایع مخلوط کنید و دائما هم بزنید تا کاملا مخلوط شود. پس از آن سفیده ها را جداگانه آنقدر بزنید تا کف کند و در آخر سفیده ها و بکینگ پودر و وانیل را با شیر مخلوط کنید و به مایع قبلی اضافه کنید و بهم بزنید، قالب را چرب کرده و مایع را در داخل آن ریخته و در داخل فر با حرارت 380 درجه به مدت 60 دقیقه ملایم قرار دهید

منبعwww.iranisalam.com:


تصاویر این صفحه
تنظیمات

مطالب مرتبط


    این پرونده را به اشتراک بگزارید :

    Facebook Twitter Google Digg Reddit LinkedIn StumbleUpon Email

    برچسب ها

    کیک برزیلی

    طرز تهیه کیک برزیلی

    آموزش پخت کیک برزیلی

    دستور پخت کیک برزیلی


    یادداشت کاربران

    درج یک یادداشت :

    نام کاربری :
    پست الکترونیکی :
    وب :
    یادداشت :
    کد امنیتی :
    2 + 2 = ?