کیک ژله ای

مواد لازم کیک ژله ای : آرد = 250 گرم شیر = 50 گرم خاکه قند نرم شده = 200 گرم تخم مرغ = 6 عدد بکینگ پودر = یک قاشق مربا خوری وانیل = یک قاشق چایخوری

کیک ژله ای

مواد لازم کیک ژله ای :

آرد = 250 گرم
شیر = 50 گرم
خاکه قند نرم شده = 200 گرم
تخم مرغ = 6 عدد
بکینگ پودر = یک قاشق مربا خوری
وانیل = یک قاشق چایخوری

طرز تهیه کیک ژله ای :

ابتدا تخم مرغ ها را شکسته و زرده و سفیده را جدا نموده، زرده ها را با خاک قند نرم شده آنقدر بزنید تا حالت کرم به خود بگیرد و سفیده ها را هم جداگانه در ظرفی دیگر آنقدر بزنید تا کف سفید و سفتی بدست آید. حالا شیر را در زرده تخم مرغ ریخته و سفیده ها را مخلوط کرده و آرد را کم کم به آن اضافه کرده و با قاشق چوبی خوب بزنید و سپس بکینگ پودر و وانیل را هم اضافه کنید و خوب مخلوط کنید ، قالب را چرب نموده ، مواد را داخل آن ریخته و در روی حرارت ملایم قرار دهید و روی قالب را هم یک سینی آتش زغال افروخته بگذارید و به مدت یک ساعت بماند و پخته شود و سپس روی آن را ژله ریخته و بگذارید سرد شود و میل نمایید

منبعwww.iranisalam.com:.


تصاویر این صفحه
تنظیمات

مطالب مرتبط


    این پرونده را به اشتراک بگزارید :

    Facebook Twitter Google Digg Reddit LinkedIn StumbleUpon Email

    برچسب ها

    کیک ژله ای

    طرز تهیه کیک ژله ای

    آموزش پخت کیک ژله ای

    دستور پخت کیک ژله ای


    یادداشت کاربران

    درج یک یادداشت :

    نام کاربری :
    پست الکترونیکی :
    وب :
    یادداشت :
    کد امنیتی :
    5 + 7 = ?