کیک ژله ای

مواد لازم کیک ژله ای : آرد = 250 گرم شیر = 50 گرم خاکه قند نرم شده = 200 گرم تخم مرغ = 6 عدد بکینگ پودر = یک قاشق مربا خوری وانیل = یک قاشق چایخوری

کیک ژله ای

مواد لازم کیک ژله ای :

آرد = 250 گرم
شیر = 50 گرم
خاکه قند نرم شده = 200 گرم
تخم مرغ = 6 عدد
بکینگ پودر = یک قاشق مربا خوری
وانیل = یک قاشق چایخوری

طرز تهیه کیک ژله ای :

ابتدا تخم مرغ ها را شکسته و زرده و سفیده را جدا نموده، زرده ها را با خاک قند نرم شده آنقدر بزنید تا حالت کرم به خود بگیرد و سفیده ها را هم جداگانه در ظرفی دیگر آنقدر بزنید تا کف سفید و سفتی بدست آید. حالا شیر را در زرده تخم مرغ ریخته و سفیده ها را مخلوط کرده و آرد را کم کم به آن اضافه کرده و با قاشق چوبی خوب بزنید و سپس بکینگ پودر و وانیل را هم اضافه کنید و خوب مخلوط کنید ، قالب را چرب نموده ، مواد را داخل آن ریخته و در روی حرارت ملایم قرار دهید و روی قالب را هم یک سینی آتش زغال افروخته بگذارید و به مدت یک ساعت بماند و پخته شود و سپس روی آن را ژله ریخته و بگذارید سرد شود و میل نمایید

منبعwww.iranisalam.com:.


تصاویر این صفحه
تنظیمات

مطالب مرتبط


    این پرونده را به اشتراک بگزارید :

    Facebook Twitter Google LinkedIn

    برچسب ها

    کیک ژله ای

    طرز تهیه کیک ژله ای

    آموزش پخت کیک ژله ای

    دستور پخت کیک ژله ای


    یادداشت کاربران

    درج یک یادداشت :

    نام کاربری :
    پست الکترونیکی :
    وب :
    یادداشت :
    کد امنیتی :
    6 + 7 = ?