چهارسوی تبلیغات
این برنامه را نصب کن !

کيک هويج

مواد لازم کيک هويج : کره = 225 گرم شکر = 225 گرم تخم مرغ =چهار عدد پوست پرتقال رنده شده = يک عدد آب ليمو ترش = يک قاشق سوپ خوري آرد = 175 گرم بکينگ پودر = يک قاشق چاي خوري بادام پودر شده = 50 گرم هويج رنده شده = 350 گرم گردوي ريز شده = 115 گرم قالب گرد به ابعاد 20 سانتي متر = يک عدد

کيک هويج

مواد لازم کيک هويج :

کره = 225 گرم
شکر = 225 گرم
تخم مرغ =چهار عدد
پوست پرتقال رنده شده = يک عدد
آب ليمو ترش = يک قاشق سوپ خوري
آرد = 175 گرم
بکينگ پودر = يک قاشق چاي خوري
بادام پودر شده = 50 گرم
هويج رنده شده = 350 گرم
گردوي ريز شده = 115 گرم
قالب گرد به ابعاد 20 سانتي متر = يک عدد

طرز تهیه کيک هويج :

فر را با دماي 150 درجه گرم کنيد. کره و شکر را با هم بزنيد تا به صورت کرم در آيد. زرده و سفيده هاي تخم مرغ را از هم جدا کنيد. زرده هاي تخم مرغ را تک تک به مخلوط شکر و کره اضافه نماييد. در اين مرحله پوست پرتقال رنده شده و آب ليمو را به مواد افزوده و خوب با همزن بزنيد تا مواد يک دست شود آرد و بکينگ پودر را مخلوط کرده و پودر بادام را به آن افزوده و تمام مواد را به مخلوط اوليه بيافزاييد و در انتها هويج و گردو را به مابقي مواد اضافه کنيد. نهايتاً سفيده هاي تخم مرغ را در ظرفي جداگانه بزنيد و به مواد فوق بيافزاييد و به صورت دوراني هم بزنيد.
مواد را داخل يک قالب که قبلاً با کاغذ روغني پوشانده ايد ريخته و قالب را مدت يک ساعت و نيم در طبقه ي وسط فر قرار دهيد تا رنگ آن قهوه اي روشن شود. بعد از سرد شدن کيک ، کاغذ روغني را از آن جدا کرده و برش بزنيد. در صورتي که شکر قهوه اي در دسترس نبود، مي توانيد از همان مقدار شکر معمولي استفاده کنيد .

منبعwww.iranisalam.com:

مطالب مرتبط
    تنظیمات
    این پرونده را به اشتراک بگذارید :
    Facebook Twitter Google LinkedIn
    برچسب ها

    یادداشت کاربران
    درج یک یادداشت :
    نام کاربری :

    پست الکترونیکی :
    وب :
    یادداشت :
    کد امنیتی :
    3 + 7 = ?

    ورود

    ثبت نام