چهارسوی تبلیغات
این برنامه را نصب کن !

شیرینی اتریشی

شیرینی اتریشی

مواد اولیه :
مارگارين نرم شده - 200 گرم
پودرقند - 80 گرم
وانيل - 3/1 قاشق چايخوري
پودر نارگيل - 50 گرم
زرده تخم‌ مرغ - چهار عدد
آرد - 250-300 گرم


طرز تهيه:
كف سيني را با كاغذ روغني بپوشانيد. فر را نيز با حرارت 175 درجه سانتي‌گراد روشن كنيد تا گرم شود. مارگارين نرم شده و پودر قند را با همزن بزنيد تا مانند كرم شود. در ظرفي جداگانه وانيل را با زرده‌هاي تخم‌مرغ به وسيله چنگال بزنيد. سپس اين مخلوط را به مايه قبلي اضافه كنيد و با همزن بزنيد تا كاملا مخلوط شود. آرد را كم‌كم به مواد اضافه كنيد تا خمير نرم و يكدستي به دست آيد. خمير آماده را داخل ماسوره كنگره‌دار بريزيد و با فاصله روي سيني آماده شده به طول شش سانتي‌متر بزنيد. به مدت 20 دقيقه درطبقه وسط فر قرار دهيد. كمي كه تغيير رنگ داد شيريني آماده است. شكلات را آب كنيد و نيمي از آن را داخل شيريني فرو كنيد و رويش را با پودر نارگيل تزئين كنيد.

منبعsooran.com:


تنظیمات
این پرونده را به اشتراک بگذارید :
Facebook Twitter Google LinkedIn
مطالب مرتبط

یادداشت کاربران
درج یک یادداشت :
نام کاربری :

پست الکترونیکی :
وب :
یادداشت :
کد امنیتی :
1 + 5 = ?

ورود

ثبت نام