كيك اسفنجي
مواد لازم كيك اسفنجي : تخم مرغ = 6 عدد آرد = 8 قاشق غذا خوری شکر = 1 لیوان خامه قنادی شیرین شده = نیم کیلو وانیل و بکینگ پودر = هر کدام یک قاشق چایخوری
كيك اسفنجي
مواد لازم كيك اسفنجي :
تخم مرغ = 6 عدد
آرد = 8 قاشق غذا خوری
شکر = 1 لیوان
خامه قنادی شیرین شده = نیم کیلو
وانیل و بکینگ پودر = هر کدام یک قاشق چایخوری
طرز تهیه كيك اسفنجي :
سفیده تخم مرغ ها را با هم زن بزنید تا پف کند . زردها را جدا همراه شکر، وانیل و بکینگ پودر با همزن ، هم بزنید تا کرم شود. زرده تخم مرغ و سفیده را با هم مخلوط کرده و با چنگال به صورت دورانی به یک سمت بزنید و آرد را کم کم به تخم مرغ ها افزوده و مایع بدست آمده را درون قابلمه ریخته و در فر با درجه حرارت ملایم و یا در کیک پز بگذارید تا بپزد . وقتی که کیک پخته و سرد شد افقی از وسط برش زده و خامه شیرین شده و شربت غلیظ شده آلبالو را روی سطح کیک مالیده و دو برش را روی هم گذاشته و روی کیک را با همان خامه شیرین تزئین کنید
منبع.iranisalam.com/:
مطالب مرتبط تنظیمات
این پرونده را به اشتراک بگذارید :
برچسب ها
یادداشت کاربران
درج یک یادداشت :