چهارسوی تبلیغات
این برنامه را نصب کن !

پیراشکی اسفناج با مغز پنیر

مواد اولیه : كره آب شده 200 گرم(يك پيمانه) تخم‌مرغ دو عدد پوره اسفناج يك الي دو پيمانه آرد چهار و نيم پيمانه بيكينگ‌پودر سه قاشق چايخوري كنجد به ميزان لازم مواد لازم براي داخل پيراشكي: پنير سفيد ليقوان 400 گرم مغز گردو نصف پيمانه جعفري شش قاشق غذاخوري

پیراشکی اسفناج با مغز پنیر

مواد اولیه :
كره آب شده 200 گرم(يك پيمانه)
تخم‌مرغ دو عدد
پوره اسفناج يك الي دو پيمانه
آرد چهار و نيم پيمانه
بيكينگ‌پودر سه قاشق چايخوري
كنجد به ميزان لازم
مواد لازم براي داخل پيراشكي:
پنير سفيد ليقوان 400 گرم
مغز گردو نصف پيمانه
جعفري شش قاشق غذاخوري


طرز تهيه:
اين غذا شكل فانتزي دارد و بچه‌ها هم كه عاشق اين‌گونه غذاها هستند. پس دست به كار شويد و اين پيراشكي را درست كنيد تا از غرغر بچه‌ها در امان بمانيد. كره آب شده را با تخم‌مرغ مي‌زنيم. پوره اسفناج را به آن اضافه مي‌كنيم و در آخر آرد و بيكينگ‌پودر را افزوده و ورز داده و داخل كيسه نايلوني به مدت 30 دقيقه در يخچال استراحت مي‌دهيم. سپس خمير را با وردنه باز كرده و با كاتر گرد 12 سانتي‌متر برش داده و وسط آن از مخلوط پنير، گردو و جعفري مي‌گذاريم. دور تا دور خمير را سفيده تخم‌مرغ زده و به شكل نيم‌دايره بسته و با كمك چنگال فشار داده و حالت مي‌‌دهيم. روي پيراشكي‌ها را سفيده تخم‌مرغ زده و كنجد مي‌‌پاشيم. سپس پيراشكي را در فر از قبل گرم شده با دماي 180 درجه سانتي‌گراد به مدت 30 الي 35 دقيقه قرار مي‌دهيم تا پيراشكي‌ها ترد شوند

منبع:sooran.com

مطالب مرتبط
    تنظیمات
    این پرونده را به اشتراک بگذارید :
    Facebook Twitter Google LinkedIn
    برچسب ها

    یادداشت کاربران
    درج یک یادداشت :
    نام کاربری :

    پست الکترونیکی :
    وب :
    یادداشت :
    کد امنیتی :
    1 + 8 = ?

    ورود

    ثبت نام