چهارسوی تبلیغات
این برنامه را نصب کن !

پوره سه رنگ

مواد اولیه : سيب‌ زميني 300 گرم هويج 200 گرم اسفناج 450 گرم كره و آرد هر کدام 30 گرم تخم‌ مرغ يك عدد دارچين نصف قاشق چايخوري شير دو قاشق غذاخوري نمك و فلفل به ميزان لازم

 پوره سه رنگ

مواد اولیه :
سيب‌ زميني 300 گرم
هويج 200 گرم
اسفناج 450 گرم
كره و آرد هر کدام 30 گرم
تخم‌ مرغ يك عدد
دارچين نصف قاشق چايخوري
شير دو قاشق غذاخوري
نمك و فلفل به ميزان لازم


طرز تهيه:
چهار عدد قالب فنجاني را كمي چرب مي‌كنيم. در قابلمه به طور جداگانه سيب‌زميني‌ها، هويج و اسفناج را مي‌پزيم. تمام سبزي‌هاي پخته شده را آبكش مي‌كنيم. شير و كره را به سيب‌زميني اضافه كرده و مي‌كوبيم تا پوره نرم شود. سپس نمك فلفل، آرد و تخم‌مرغ را مي‌افزاييم. مخلوط سيب‌زميني را در سه كاسه جداگانه به اندازه مساوي تقسيم مي‌كنيم. هويج و دارچين را به يك مخلوط و اسفناج را به مخلوط ديگر افزوده و مخلوط‌ها را درهر كاسه جداگانه مخلوط مي‌كنيم. سپس مقداري از مخلوط سيب‌زميني ته قالب‌ها ريخته مخلوط اسفناج را روي آن مي‌ريزيم. مخلوط هويج را روي مخلوط اسفناج خوب صاف مي‌كنيم و روي آنها را با فويل مي‌پوشانيم. قالب‌ها را داخل سيني فر مي‌چينيم و در فر با حرارت 180 درجه سانتي‌گراد يا 350 درجه فارنهايت به مدت 30 دقيقه مي‌پزيم تا سفت شوند. قالب‌ها را از فر خارج كرده و پوره‌ها را از قالب به بشقاب‌هاي مورد نظر بر مي‌گردانيم و به طور دلخواه تزيين و سرو مي‌نماييم.

منبع.sooran.com:

مطالب مرتبط
    تنظیمات
    این پرونده را به اشتراک بگذارید :
    Facebook Twitter Google LinkedIn
    برچسب ها

    یادداشت کاربران
    درج یک یادداشت :
    نام کاربری :

    پست الکترونیکی :
    وب :
    یادداشت :
    کد امنیتی :
    4 + 8 = ?

    ورود

    ثبت نام