چهارسوی تبلیغات
این برنامه را نصب کن !

پيتزا تنورى با مرغ

مواد لازم: ۳۴۰ گرم فيله مرغ خرد شده به صورت نوارهاى باريك ۲ قاشق سوپخورى ماست ۱قاشق سوپخورى پودر كارى نصف پيمانه ماست (اضافى) يك سوم پيمانه ترشى انبه تند (در صوت تمايل) ۱عدد پياز متوسط خلال شده ۱عدد كدوى سبز ۲ قاشق سوپخورى روغن مايع ۲حبه سير ۱ پيمانه پنير پيتزاى رنده شده ۵۰ گرم بادام هندى (در صورت تمايل) ۲ عدد خمير پيتزاى آماده به قطر ۲۲ سانتى متر

پيتزا تنورى با مرغ

مواد لازم:
۳۴۰ گرم فيله مرغ خرد شده به صورت نوارهاى باريك
۲ قاشق سوپخورى ماست
۱قاشق سوپخورى پودر كارى
نصف پيمانه ماست (اضافى)
يك سوم پيمانه ترشى انبه تند (در صوت تمايل)
۱عدد پياز متوسط خلال شده
۱عدد كدوى سبز
۲ قاشق سوپخورى روغن مايع
۲حبه سير
۱ پيمانه پنير پيتزاى رنده شده
۵۰ گرم بادام هندى (در صورت تمايل)
۲ عدد خمير پيتزاى آماده به قطر ۲۲ سانتى متر

طرز تهیه :
ماست و كارى را در ظرفى مخلوط كنيد و سپس مرغ را به آن اضافه و مخلوط كنيد. روى ظرف را بپوشانيد و بگذاريد ۳ ساعت در يخچال بماند.ماست اضافى را در صورت تمايل با ترشى انبه مخلوط كنيد. كدو را با يك پوست كن از طول به صورت لايه هاى نازك ببريد.روغن را در تابه نچسبى داغ كنيد و سير و پياز را در آن تفت دهيد تا پياز نرم شود. خمير پيتزاها را در سينى فر كه از قبل كمى چرب كرده ايد قرار دهيد. مخلوط ماست و ترشى را روى آنها بريزيد و سطح خميرها را با لايه اى از آن بپوشانيد. به همين ترتيب مخلوط پياز و سير را روى خميرها بريزيد. سپس پنير پيتزا را روى پيتزاها بپاشيد. مخلوط مرغ را به تساوى روى پيتزاها بريزيد و در آخر كدو را به تساوى روى پيتزاها بريزيد. اگر از بادام هندى استفاده مى كنيد بادام را روى پيتزاها ريخته و آنها را در فر داغ قراردهيد تا حدود ۱۵ تا ۲۰ دقيقه در فر بمانند. پس از پخت خمير و گوشت مرغ پيتزاها را خارج كرده و سرو نماييد

منبع.sooran.com:.

مطالب مرتبط
    تنظیمات
    این پرونده را به اشتراک بگذارید :
    Facebook Twitter Google LinkedIn
    برچسب ها

    یادداشت کاربران
    درج یک یادداشت :
    نام کاربری :

    پست الکترونیکی :
    وب :
    یادداشت :
    کد امنیتی :
    5 + 5 = ?

    ورود

    ثبت نام