چهارسوی تبلیغات
این برنامه را نصب کن !

کلوچه گوشت

کلوچه گوشت

 

مواد اولیه :
گوشت دو بار چرخ شده 250 گرم
پنير پيتزا 80 گرم
جعفري خرد شده يك قاشق غذاخوري
پياز كوچك ريز خرد شده يك عدد
نمك، فلفل و روغن به ميزان لازم


طرز تهيه:
در يك كاسه پياز خرد شده(در اندازه‌اي كه با چشم بتوان ديد) گوشت چرخ كرده، جعفري ريز شده، نمك و فلفل را با دست خوب ورز داده و مخلوط مي‌كنيم. سپس پنير پيتزا را به تعداد نان (سه يا چهار عدد) برش زنيم. مقداري از مايه گوشتي را برداشته و در كف دست پهن كرده و يك برش پنير پيتزا روي آن مي‌گذاريم. يك گلوله ديگر از گوشت را روي پنير قرار داده و دور آن را مي‌چسبانيم و با حرارت كم در روغن دو طرف كلوچه را سرخ كرده و با مقداري سيب‌زميني سرخ شده سرو مي‌كنيم

منبع://sooran.com/.


تنظیمات
این پرونده را به اشتراک بگذارید :
Facebook Twitter Google LinkedIn
مطالب مرتبط

یادداشت کاربران
درج یک یادداشت :
نام کاربری :

پست الکترونیکی :
وب :
یادداشت :
کد امنیتی :
4 + 2 = ?

ورود

ثبت نام