کلوچه گوشت
کلوچه گوشت
مواد اولیه :
گوشت دو بار چرخ شده 250 گرم
پنير پيتزا 80 گرم
جعفري خرد شده يك قاشق غذاخوري
پياز كوچك ريز خرد شده يك عدد
نمك، فلفل و روغن به ميزان لازم
طرز تهيه:
در يك كاسه پياز خرد شده(در اندازهاي كه با چشم بتوان ديد) گوشت چرخ كرده، جعفري ريز شده، نمك و فلفل را با دست خوب ورز داده و مخلوط ميكنيم. سپس پنير پيتزا را به تعداد نان (سه يا چهار عدد) برش زنيم. مقداري از مايه گوشتي را برداشته و در كف دست پهن كرده و يك برش پنير پيتزا روي آن ميگذاريم. يك گلوله ديگر از گوشت را روي پنير قرار داده و دور آن را ميچسبانيم و با حرارت كم در روغن دو طرف كلوچه را سرخ كرده و با مقداري سيبزميني سرخ شده سرو ميكنيم
منبع://sooran.com/.
تنظیمات
این پرونده را به اشتراک بگذارید :
مطالب مرتبط
یادداشت کاربران
درج یک یادداشت :