چهارسوی تبلیغات
این برنامه را نصب کن !

کلوچه گوشت

مواد اولیه : گوشت دو بار چرخ شده 250 گرم پنير پيتزا 80 گرم جعفري خرد شده يك قاشق غذاخوري پياز كوچك ريز خرد شده يك عدد نمك، فلفل و روغن به ميزان لازم

کلوچه گوشت

 

مواد اولیه :
گوشت دو بار چرخ شده 250 گرم
پنير پيتزا 80 گرم
جعفري خرد شده يك قاشق غذاخوري
پياز كوچك ريز خرد شده يك عدد
نمك، فلفل و روغن به ميزان لازم


طرز تهيه:
در يك كاسه پياز خرد شده(در اندازه‌اي كه با چشم بتوان ديد) گوشت چرخ كرده، جعفري ريز شده، نمك و فلفل را با دست خوب ورز داده و مخلوط مي‌كنيم. سپس پنير پيتزا را به تعداد نان (سه يا چهار عدد) برش زنيم. مقداري از مايه گوشتي را برداشته و در كف دست پهن كرده و يك برش پنير پيتزا روي آن مي‌گذاريم. يك گلوله ديگر از گوشت را روي پنير قرار داده و دور آن را مي‌چسبانيم و با حرارت كم در روغن دو طرف كلوچه را سرخ كرده و با مقداري سيب‌زميني سرخ شده سرو مي‌كنيم

منبع://sooran.com/.

مطالب مرتبط
    تنظیمات
    این پرونده را به اشتراک بگذارید :
    Facebook Twitter Google LinkedIn
    برچسب ها

    یادداشت کاربران
    درج یک یادداشت :
    نام کاربری :

    پست الکترونیکی :
    وب :
    یادداشت :
    کد امنیتی :
    3 + 2 = ?

    ورود

    ثبت نام