چهارسوی تبلیغات
این برنامه را نصب کن !

خورش مرغ و قارچ

خورش مرغ و قارچ

مواد اولیه :
مرغ چهار تكه
نخودفرنگي پخته يك پيمانه
قارچ دو پيمانه
پياز متوسط يك عدد
كره 100 گرم
رب گوجه‌فرنگي و آبليمو دو قاشق غذاخوري
ليمو عماني دو عدد
آب دو ليوان
نمك، فلفل و زردچوبه به ميزان لازم
پودر كاري نصف قاشق چايخوري
زعفران آب شده يك قاشق غذاخوري


طرز تهيه:
تكه‌هاي مرغ را به صورت قيمه‌اي نسبتا درشت خرد كرده و به همراه پياز خلال شده و نصف كره تفت مي‌دهيم. سپس رب، نمك، فلفل و زردچوبه را اضافه مي‌كنيم. نخودفرنگي و قارچ را جداگانه در كره تفت داده داخل خورش مي‌ريزيم. دو ليوان آب اضافه كرده و مي‌گذاريم تا خورش بپزد. در 20 دقيقه آخر آبليمو، ليمو عماني، زعفران آب شده و پودر كاري را اضافه مي‌كنيم. در اين خورش از خلال سيب‌زميني سرخ شده نيز مي‌توان استفاده كرد.

منبع.sooran.com:


تنظیمات
این پرونده را به اشتراک بگذارید :
Facebook Twitter Google LinkedIn
مطالب مرتبط

یادداشت کاربران
درج یک یادداشت :
نام کاربری :

پست الکترونیکی :
وب :
یادداشت :
کد امنیتی :
6 + 3 = ?

ورود

ثبت نام