چهارسوی تبلیغات
این برنامه را نصب کن !

پنیر سرخ شده

مواد لازم : 500 گرم پنير كاممبر دو قاشق سوپخوري آرد سفيد دو قاشق چاي خوري پودر خردل يك عدد تخم مرغ دو قاشق سوپخوري شير نصف فنجان خرده نان يك چهارم قاشق چايخوري پودر فلفل قرمز يك چهارم قاشق چايخوري پودر فلفل سياه روغن براي سرخ كردن سبزيجات معطر تازه

پنیر سرخ شده

مواد لازم :
500 گرم پنير كاممبر
دو قاشق سوپخوري آرد سفيد
دو قاشق چاي خوري پودر خردل
يك عدد تخم مرغ
دو قاشق سوپخوري شير
نصف فنجان خرده نان
يك چهارم قاشق چايخوري پودر فلفل قرمز
يك چهارم قاشق چايخوري پودر فلفل سياه
روغن براي سرخ كردن
سبزيجات معطر تازه

طرز تهیه:
پنير را به هشت قسمت مثلثي تقسيم كنيد و كنار بگذاريد. بر روي يك ورقه كاغذ روغني، يك بشقاب يا يك كاسه كوچك، آرد و خردل را با هم الك كنيد. در يك كاسه كوچك ديگر، تخم مرغ و شير و در كاسه سوم، خرده نان و فلفل ها را مخلوط كنيد. هر تكه پنير را با تركيب آرد بپوشانيد و در مخلوط تخم مرغ زده و سپس در خرده نانها بغلطانيد، يك بار ديگر آنرا در تخم مرغ و خرده نان بزنيد. روغن را در ظرف گود و كوچكي داغ كنيد (يا در سرخ كن) و پنيرها را به مدت 30 تا 60 ثانيه در آن قرار دهيد تا قهوه اي/ طلايي شوند. براي گرفتن روغن اضافه، آنها را روي يك حوله كاغذي بچينيد، سپس با سبزيجات معطر تازه تزيين نموده، با سس تند سرو نماييد

منبعwww.sooran.com:.

مطالب مرتبط
    تنظیمات
    این پرونده را به اشتراک بگذارید :
    Facebook Twitter Google LinkedIn
    برچسب ها

    یادداشت کاربران
    درج یک یادداشت :
    نام کاربری :

    پست الکترونیکی :
    وب :
    یادداشت :
    کد امنیتی :
    6 + 8 = ?

    ورود

    ثبت نام