چهارسوی تبلیغات
این برنامه را نصب کن !

گولاش با شيپتكه

 

 گولاش با شيپتكه

مواد اولیه :
سيب‌ زميني خردكرده و گوشت گوساله از هر کدام 500 گرم
پياز ريزخردشده دو عدد
سير له‌كرده سه حبه
پاپريكا سه قاشق غذاخوري
گوجه‌ فرنگي پوست‌كنده و خردشده سه عدد
زيره، نمك و روغن به ميزان لازم
خمير شيپتِكه 300 گرم
فلفل قرمز تند خردشده دو تا سه عدد



طرز تهيه:
سه تا چهار قاشق غذاخوري روغن را در ظرفي داغ كرده پيازها را كمي تفت مي‌دهيم، سپس گوشت را اضافه كرده و پنج دقيقه هم گوشت‌ها را تفت مي‌دهيم. سير و پاپريكا را اضافه هم زده، گوجه‌فرنگي را همراه يك ليوان آب جوش مي‌گذاريم(با حرارت ملايم) بپزد. هرگاه ديديم آب غذا كم است مي‌توان كمي ديگر آبجوش اضافه كرد تا گوشت بپزد. زماني كه گوشت ‌خواست به روغن بيفتد نمك غذا را اضافه كرده و همراه سيب‌زميني، زيره و فلفل قرمز نيم ساعت ديگر زمان داده تا سيب‌زميني‌ها هم پخته شود و غذا به روغن بيفتد. مي‌توان شيپتكه‌ها را به اين غذا اضافه كرده و پس از هم زدن در ظرف كشيد يا اين‌كه در ظرفي كنار غذا جداگانه سرو كرد.

طرز تهيه خمير شيپتكه:
براي تهيه شيپتكه، دو پيمانه سر پر آرد را با كمي نمك و دو عدد تخم‌مرغ خوب مخلوط كرده و ورز داده تا خمير سفتي به دست بيايد. بعد خمير را روي آرد باز كرده (به نازكي لواش) به صورت تكه‌هاي چهارگوش بريده و مي‌گذاريم تا خمير‌ها كمي هوا بخورد سپس در يك قابلمه آب را جوش آورده و خميرها را در آن مي‌ريزيم و با حرارت بالا دو تا سه دقيقه يا تا زماني كه خميرها روي آن بيايند مي‌گذاريم بجوشد، بعد خميرها را با كفگير سوراخ‌دار از قابلمه در آورده و در ظرفي كنار گولاش براي سرو مي‌گذاريم.

نكته:
(شيپتكه) اسم خميري است كه مجارها براي خوردن با اين غذا تهيه مي‌كنند

منبع/www.sooran.com:.


تنظیمات
مطالب مرتبط

یادداشت کاربران
درج یک یادداشت :
نام کاربری :

پست الکترونیکی :
وب :
یادداشت :
کد امنیتی :
4 + 1 = ?

ورود

ثبت نام