چهارسوی تبلیغات
این برنامه را نصب کن !

کشک و بادمجان

کشک و بادمجان



مواد لازم برای 4 نفر:




بادمجان
5عدد متوسط

نعناع
2 قاشق غذا خوری

سیر
4 حبه(در صورت عدم تمایل میتوان حذف کرد)

پیاز
1 عدد متوسط

گردو ریز شده نگینی
یک پیمانه

کشک رقیق شده
یک لیوان

نمک فلفل زردچوبه
به مقدار لازم






طرز تهيه:



بادمجان را پوست کنده نمک میزنیم و در آفتاب میگذاریم بعد از 15 دقیقه آن را میشوییم و در روغن سرخ میکنیم.بادمجان های سرخ شده را ساطوری میکنیم.پیاز و سیر را هم خوب سرخ کرده فلفل و زردچوبه به آن اضافه میکنیم و نعناع خشک را هم به آن اضافه میکنیم کمی که تفت داده شد کشک را به مواد اضافه میکنیم جوش که خورد بادمجان را به آن اضافه میکنیم و در آخر گردو را.



کشک بادمجان غذای مقوی و خوش مزه میباشد اگر نسبت به بادمجان حساسیت دارید مقدار نعناع و گردو را افزایش دهید.



(بادمجان نفخ آور است و استفاده از گردو و نعناع باعث خنثی شدن ان میشود)


منبع :iran-forum

 


تنظیمات
این پرونده را به اشتراک بگذارید :
Facebook Twitter Google LinkedIn
مطالب مرتبط

یادداشت کاربران
درج یک یادداشت :
نام کاربری :

پست الکترونیکی :
وب :
یادداشت :
کد امنیتی :
5 + 3 = ?

ورود

ثبت نام