چهارسوی تبلیغات
این برنامه را نصب کن !

سوهان کنجدی:

سوهان کنجدی

 

مواد لازم:

- کنجد یک ونیم پیمانه

- شکر یک پیمانه

- عسل سه قاشق غذاخوری

- روغن دو قاشق غذاخوری

- زعفران حل شده در آب یک قاشق غذاخوری

روش تهیه:

- شکر، عسل و روغن را در ظرف کوچکی ریخته و روی حرارت ملایم بگذارید تا مواد کاملا حل شده و طلایی رنگ گردند.

- سپس زعفران را افزوده و در آخر کنجد را اضافه کنید و گاهی، هم بزنید تا کنجدها کمی طلایی شوند.

- سینی را چرب کره و برای امتحان، مقدار کمی از سوهان را روی سینی بریزید. اگر فورا بسته شد و زیر دندان ترد بود، سوهان آماده می باشد.

- حرارت را ملایم کنید تا حدی که سوهان فقط گرم بماند.

- سپس سوهان را با قاشق مرباخوری داخل سینی با فاصله بریزید و روی آن را با پودر پسته تزئین نمایید.

- بعد از سرد شدن، سوهان ها را از سینی جدا کرده و در ظرف دردار، دور از رطوبت و گرما نگهداری کنید

منبع:ashpazonline.ir


تنظیمات
این پرونده را به اشتراک بگذارید :
Facebook Twitter Google LinkedIn
مطالب مرتبط

یادداشت کاربران
درج یک یادداشت :
نام کاربری :

پست الکترونیکی :
وب :
یادداشت :
کد امنیتی :
6 + 3 = ?

ورود

ثبت نام