چهارسوی تبلیغات
این برنامه را نصب کن !

سوهان کنجدی:

مواد لازم: - کنجد یک ونیم پیمانه - شکر یک پیمانه - عسل سه قاشق غذاخوری - روغن دو قاشق غذاخوری - زعفران حل شده در آب یک قاشق غذاخوری

سوهان کنجدی

 

مواد لازم:

- کنجد یک ونیم پیمانه

- شکر یک پیمانه

- عسل سه قاشق غذاخوری

- روغن دو قاشق غذاخوری

- زعفران حل شده در آب یک قاشق غذاخوری

روش تهیه:

- شکر، عسل و روغن را در ظرف کوچکی ریخته و روی حرارت ملایم بگذارید تا مواد کاملا حل شده و طلایی رنگ گردند.

- سپس زعفران را افزوده و در آخر کنجد را اضافه کنید و گاهی، هم بزنید تا کنجدها کمی طلایی شوند.

- سینی را چرب کره و برای امتحان، مقدار کمی از سوهان را روی سینی بریزید. اگر فورا بسته شد و زیر دندان ترد بود، سوهان آماده می باشد.

- حرارت را ملایم کنید تا حدی که سوهان فقط گرم بماند.

- سپس سوهان را با قاشق مرباخوری داخل سینی با فاصله بریزید و روی آن را با پودر پسته تزئین نمایید.

- بعد از سرد شدن، سوهان ها را از سینی جدا کرده و در ظرف دردار، دور از رطوبت و گرما نگهداری کنید

منبع:ashpazonline.ir

مطالب مرتبط
    تنظیمات
    این پرونده را به اشتراک بگذارید :
    Facebook Twitter Google LinkedIn
    برچسب ها

    یادداشت کاربران
    درج یک یادداشت :
    نام کاربری :

    پست الکترونیکی :
    وب :
    یادداشت :
    کد امنیتی :
    1 + 7 = ?

    ورود

    ثبت نام