چهارسوی تبلیغات
این برنامه را نصب کن !

کلمپه شیرینی مناسب عید نوروز

مواد لازم: آرد یک کیلو روغن جامد یا کره 400 الی 500 گرم تخم مرغ 2 عدد شکر 200 گرم شیر به همراه کمی آب نصف لیوان هل و وانیل به میزان لازم

کلمپه شیرینی مناسب عید نوروز

 

مواد لازم:



آرد یک کیلو
روغن جامد یا کره 400 الی 500 گرم
تخم مرغ 2 عدد
شکر 200 گرم
شیر به همراه کمی آب نصف لیوان
هل و وانیل به میزان لازم





مواد لازم : برای وسط کلمپه



خرمای بدون هسته 400 گرم
مغز گردوی خورد شده 200 گرم
هل، قلمفور و جوزهندی به میزان لازم
بادیون و زنجبیل به میزان لازم
پودر پسته برای تزیین به میزان لازم





طرز تهیه :




ابتدا دو عدد تخم مرغ را به همراه هل و وانیل خوب زده، سپس روغن را اضافه کرده و پس از آن شکر و آرد . این مواد را خوب مخلوط کنید و بعد از آن مخلوط شیر و آب را بیا فزایید تا خمیر لطیف و نرمی به دست آید.




مواد داخل کلمپه را کاملا یکدست با هم مخلوط کرده و کنار بگذارید.




به دو روش می توانید کلمپه را قالب زده و آماده کنید:




روش اول : خمیر را با وردنه روی سطحی صا ف پهن کرده و با ته فنجان یا لیوان به شکل دایره های هم اندازه در آورید و پس از آن که مواد خرمایی که به شکل گلوله های کوچک در آورده اید را وسط آن گذاشتید یک دایره ی خمیری را روی آن قرار داده و دور آن را ببندید و مثل خمیر قطا ب بپیچید.




روش دوم: خمیرها را با دست گلوله ای شکل کرده، کف دست پهن کنید و مواد خرما را وسط آن قرار داده و اطراف آن را ببندید و سپس با استفاده از قالبهای مخصوص کلمپه روی آن را قالب بزنید .





وقتی همه ی کلمپه ها پیچیده و آماده شدند آنها را داخل سینی فر چیده و در طبقه ی وسط و با دمای 180 درجه به مدت 15 تا 20 دقیقه گذاشته و پس از پخته شدن روی آن را با پودر پسته تزیین کنید و بگذارید سرد شده ، سپس نوش جان کنید

منبع:.beytoote.com

مطالب مرتبط
    تنظیمات
    این پرونده را به اشتراک بگذارید :
    Facebook Twitter Google LinkedIn
    برچسب ها

    یادداشت کاربران
    درج یک یادداشت :
    نام کاربری :

    پست الکترونیکی :
    وب :
    یادداشت :
    کد امنیتی :
    7 + 8 = ?

    ورود

    ثبت نام