چهارسوی تبلیغات
این برنامه را نصب کن !

شیرینی مثلث خامه ای

مواد لازم آرد دو پیمانه بیکینگ‌پودر و نمک از هر کدام نصف قاشق مرباخوری شکر دو قاشق مرباخوری پنیر پیتزا 125 گرم (نصف پیمانه) خامه 350 گرم (یک و نیم پیمانه) شوید خردشده یک قاشق غذاخوری تخم‌مرغ یک عدد

 

شیرینی مثلث خامه ای



مواد لازم

آرد دو پیمانه
بیکینگ‌پودر و نمک از هر کدام نصف قاشق مرباخوری
شکر دو قاشق مرباخوری
پنیر پیتزا 125 گرم (نصف پیمانه)
خامه 350 گرم (یک و نیم پیمانه)
شوید خردشده یک قاشق غذاخوری
تخم‌مرغ یک عدد

 

 

طرز تهیه

آرد، شکر، نمک و بیکینگ‌پودر را با هم مخلوط بعد خامه را اضافه کرده و هم بزنید. کمی از پنیر را کنار گذاشته و بقیه را به مواد بالا اضافه کرده با شوید و همه را با هم مخلوط کنید. خمیر را زیاد ورز ندهید و به صورت مستطیل روی میز کار گذاشته و به شکل مثلث (سه گوش) برش دهید. روی آنها با قلم‌مو تخم‌مرغ زده و پنیر باقی‌مانده را بپاشید و در فر از قبل گرم شده با حرارت 200 درجه سانتی‌گراد به مدت 20 دقیقه قرار دهید تا پنیرها آب شده و طلایی شوند.
شیرینی پزی آکاایران

مطالب مرتبط
    تنظیمات
    این پرونده را به اشتراک بگذارید :
    Facebook Twitter Google LinkedIn
    برچسب ها

    یادداشت کاربران
    درج یک یادداشت :
    نام کاربری :

    پست الکترونیکی :
    وب :
    یادداشت :
    کد امنیتی :
    8 + 7 = ?

    ورود

    ثبت نام