چهارسوی تبلیغات
این برنامه را نصب کن !

شیرینی کره ای با ژله

مواد لازم : نمك 1/8 قاشق چايخوري آرد 2 پيمانه پودر قند 1/2 پیمانه كره 1/2 پيمانه بيكينگ پودر 1/2 قاشق چايخوري زرده تخم مرغ 3 عدد وانيل شكري 1/4 قاشق چايخوري ژله توت فرنگي يا مارمالاد توت فرنگي به مقدار لازم پودر قند 1/2 پيمان

شیرینی کره ای باژله

 

مواد لازم :




نمك
1/8 قاشق چايخوري

آرد
2 پيمانه

پودر قند
1/2 پیمانه

كره
1/2 پيمانه

بيكينگ پودر
1/2 قاشق چايخوري

زرده تخم مرغ
3 عدد

وانيل شكري
1/4 قاشق چايخوري

ژله توت فرنگي يا مارمالاد توت فرنگي
به مقدار لازم

پودر قند
1/2 پيمانه








طرز تهيه :


آرد ، پودر قند و بيكينگ پودر و نمك را الك كرده با كره مخلوط كرده و ورز دهيد تا اينكه به صورت خرده نان در آيد . وانيل شكري و زرده تخم مرغ هارا اضافه كرده تا به صورت خمير درآيد . خمير را ورز داده تا آنكه نرم شود ، خمير را در كيسه نايلوني قرار داده وبه مدت 1 ساعت داخل يخچال گذاشته تا سرد شود . فر را روي حرارت 350 درجه فارنهايت روشن كنيد تا گرم شود .



خمير را نازك پهن كرده و به شكل ستاره يا به شكل گل قالب بزنيد ، تعداد قالبها بايد زوج باشد و با يك قالب كوچكتر وسط نيمي از خميرهاي قالب زده را مجدداً قالب بزنيد تا تو خالي شوند . شيريني ها را داخل سيني مخصوص شيريني پزي قرار دهيد وبه مدت 8 الي 10 دقيقه در طبقه وسط فر گذاشته تا اينكه رنگش طلايي روشن شود . هنگامي كه سرد شد ،ژله يا مارمالاد را روي نيمي از شيريني ها ماليده و روي آن شيريني هايي را كه وسطشان رادرآورده ايد قرار دهيد و در آخر روي تمام شيريني ها پودر قند بپاشيد . سيني را ازفر بيرون آورده بعد از2 دقيقه شيرينيها را روي پنجره فلزي قرار داده تا سرد شوند

منبع.beytoote.com

مطالب مرتبط
    تنظیمات
    این پرونده را به اشتراک بگذارید :
    Facebook Twitter Google LinkedIn
    برچسب ها

    یادداشت کاربران
    درج یک یادداشت :
    نام کاربری :

    پست الکترونیکی :
    وب :
    یادداشت :
    کد امنیتی :
    6 + 1 = ?

    ورود

    ثبت نام