چهارسوی تبلیغات
این برنامه را نصب کن !

شیرینی کاکا

کاکا نوعی کلوچه می باشد که مخصوص استان گیلان است. مواد لازم : آرد گندم 150 گرم (يك پيمانه) كدو حلوايي پخته و له شده يك پيمانه تخم‌مرغ يك عدد شكر نصف پيمانه بيكينگ پودر يك قاشق چايخوري گلاب يا شير نصف پيمانه گردو خرد شده در صورت تمايل نصف پيمانه دارچين، هل و روغن به ميزان لازم

شیرینی کاکا

 

کاکا نوعی کلوچه می باشد که مخصوص استان گیلان است.



مواد لازم :


آرد گندم
150 گرم (يك پيمانه)

كدو حلوايي پخته و له شده
يك پيمانه

تخم‌مرغ
يك عدد

شكر
نصف پيمانه

بيكينگ پودر
يك قاشق چايخوري

گلاب يا شير
نصف پيمانه

گردو خرد شده
در صورت تمايل نصف پيمانه

دارچين، هل و روغن
به ميزان لازم






طرز تهیه :



تمام مواد را باهم مخلوط كرده و مي‌‌گذاريم نيم ساعت بماند، سپس به شكل دلخواه (يا دايره‌هاي كوچك) درآورده، در روغن سرخ مي‌‌كنيم. در هنگام مصرف، مي‌‌توانيد كمي پودرقند و دارچين روي آن بپاشيد و با خلال پسته تزئين كنيد.


 

مطالب مرتبط
    تنظیمات
    این پرونده را به اشتراک بگذارید :
    Facebook Twitter Google LinkedIn
    برچسب ها

    یادداشت کاربران
    درج یک یادداشت :
    نام کاربری :

    پست الکترونیکی :
    وب :
    یادداشت :
    کد امنیتی :
    8 + 3 = ?

    ورود

    ثبت نام