چهارسوی تبلیغات
این برنامه را نصب کن !

نان خيتاپ

مواد اولیه : آرد سنگك شش پيمانه روغن حيواني چهار قاشق غذاخوري خمير مايه فوري يك قاشق غذاخوري زرده تخم‌مرغ دو عدد زردچوبه يك قاشق غذاخوري نمك نصف قاشق چايخوري شير به ميزان لازم مواد مياني: سبزي صحرايي گل‌آقا و غذا ياغي پخته‌شده چهار پيمانه قارچ ورقه و پخته‌شده و پيازداغ هر کدام يك پيمانه زردچوبه يك قاشق مرباخوري كره 100 گرم نمك به ميزان لازم

نان خيتاپ

مواد اولیه :
آرد سنگك شش پيمانه
روغن حيواني چهار قاشق غذاخوري
خمير مايه فوري يك قاشق غذاخوري
زرده تخم‌مرغ دو عدد
زردچوبه يك قاشق غذاخوري
نمك نصف قاشق چايخوري
شير به ميزان لازم



مواد مياني:
سبزي صحرايي گل‌آقا و غذا ياغي پخته‌شده چهار پيمانه
قارچ ورقه و پخته‌شده و پيازداغ هر کدام يك پيمانه
زردچوبه يك قاشق مرباخوري
كره 100 گرم
نمك به ميزان لازم

طرز تهیه:
آرد، خمير مايه، نمك و زردچوبه را با هم مخلوط كرده، روغن حيواني را به صورت مايع در آورده و به مواد مي‌افزاييم. شير را تا حدي به اين مخلوط اضافه مي‌كنيم كه خمير به دست نچسبد. خمير را خوب ورز مي‌دهيم، سپس روي خمير كمي آرد پاشيده نايلون مي‌كشيم و با حوله تميز آشپزخانه پوشانده و حدود 30 دقيقه استراحت مي‌دهيم.

روي سطح ميز كار آرد پاشيده، از خمير چانه‌هايي به اندازه پرتقال درشت جدا كرده و با وردنه به صورت دايره باز مي‌كن يم. بعد از مواد مياني روي يك طرف خمير قرار داده و آن را از وسط تا مي‌زنيم و دور تا دور خمير را با انگشت مي‌چسبانيم و با قاشق بر روي خمير طرح‌هايي ايجاد كرده و روي آن را به زرده تخم‌مرغ آغشته مي‌كنيم و حدود 40 الي 50 دقيقه در فر با دماي 150 درجه سانتي‌گراد مي‌پزيم.

نكته:
براي تهيه موادمياني، همه مواد را با هم مخلوط كرده و در كره تفت مي‌دهيم.
اگر سبزي صحرايي در اختيار نداريد مي‌توانيد از اسفناج پخته‌شده در تهيه اين نان استفاده كنيد

منبع:sooran.com.

مطالب مرتبط
    تنظیمات
    این پرونده را به اشتراک بگذارید :
    Facebook Twitter Google LinkedIn
    برچسب ها

    یادداشت کاربران
    درج یک یادداشت :
    نام کاربری :

    پست الکترونیکی :
    وب :
    یادداشت :
    کد امنیتی :
    5 + 7 = ?

    ورود

    ثبت نام